Claim Insuran Cermin Kereta

Panel Insurans Cermin Depan

Adakah kenderaan anda juga menutup cermin depan? Kami boleh membantu anda membuat tuntutan cermin depan percuma. Apa yang anda perlu lakukan ialah mendapatkan semua dokumen yang sah untuk perkara yang sama. Kami berhasrat untuk menampung semua perbelanjaan di bawah Polisi Motor Komprehensif. Jangan risau tentang peningkatan kos membaiki atau menggantikan cermin depan. Tuntutan insurans mudah dibuat, dan anda akan dapat memanfaatkannya dengan mengikuti langkah yang kami tunjukkan kepada anda.
Antara panel yang anda boleh pilih adalah:

insurance-panels

Panduan Tuntutan Insurans

Kami menawarkan panduan terperinci tentang cara anda membuat claim insuran cermin kereta. Ramai orang mungkin tidak mempunyai perlindungan insurans untuk pembaikan atau penggantian. Jika anda tidak pasti sama ada Polisi Motor Komprehensif sedia ada anda mempunyai perlindungan ini atau tidak, ikut langkah berikut untuk claim insuran cermin kereta:

Kereta Pensendirian

  1. IC dan Lesen Memandu (Kad Identiti dan Lesen Pemandu)
  2. Nota Perlindungan atau Polisi Insurans (Nota Pelindungan atau Polisi Insuran)
  3. Kad Pendaftaran Kenderaan (Geran Kereta)

Kereta Syarikat

  1. IC dan Lesen Memandu (Kad Identiti dan Lesen Pemandu)
  2. Nota Perlindungan atau Polisi Insurans (Nota Pelindungan atau Polisi Insuran)
  3. Kad Pendaftaran Kenderaan (Geran Kereta)
  4. Borang 9, 13, 49 (sama ada satu, muka depan sahaja)
  5. Cop Syarikat

Panel Insurans Kami

Panel Cermin AIG

Kami adalah salah satu daripada beberapa bengkel yang merupakan panel cermin depan AIG di Selangor dengan perkhidmatan penggantian cermin depan di tapak dan pintu ke pintu. Kami akan meminta anda melengkapkan borang tuntutan yang perlu disertakan bersama polisi insurans kereta anda, salinan kad pengenalan dan kad pendaftaran kenderaan anda.

Panel Cermin Depan AXA

Kami akan meminta anda memberikan kami salinan pendaftaran kenderaan dan kad pengenalan anda bersama-sama dengan borang insurans yang lengkap. Kami kemudiannya akan membuat susulan dengan wakil panel cermin depan AXA kami untuk menentukan nilai tuntutan cermin depan anda.

Panel Cermin Etiqa

Pemegang insurans kereta Etiqa akan gembira mengetahui bahawa kaca kereta AMG ialah salah satu daripada banyak bengkel yang dibenarkan dan dipercayai yang menyediakan perkhidmatan penukaran dan pembaikan cermin depan. Sebagai panel cermin depan Etiqa, kami menyediakan perkhidmatan di tapak serta perkhidmatan dari pintu ke pintu untuk pelanggan kami.

Panel Cermin Depan Liberty Insurance

Kerosakan cermin depan disertakan dalam polisi insurans Liberty yang komprehensif. Pakar cermin depan kami akan terlebih dahulu menentukan tahap kerosakan anda sebelum menghubungi wakil panel cermin depan insurans untuk menawarkan penyelesaian terbaik. Sama ada perkhidmatan penukaran cermin depan atau pembaikan, kami akan memastikan ia selaras dengan polisi berdaftar anda.

Lonpac Windscreen Panel

Sebagai salah satu daripada beberapa bengkel panel cermin depan Lonpac yang dibenarkan di Selangor, kami memastikan perkhidmatan penggantian dan pembaikan cermin depan kami mematuhi polisi insurans kereta anda. Jika datang ke bengkel kami bukan satu pilihan, maka jangan risau, kerana kaca auto AMG juga menawarkan perkhidmatan dari pintu ke pintu untuk memastikan perkhidmatan yang mudah.

Panel Cermin Depan MPI Generali

Sebelum memulakan sebarang perkhidmatan, kami akan menentukan tahap kerosakan anda dan menyemaknya dengan dasar tuntutan cermin depan anda untuk memastikan kami menyediakan penyelesaian terbaik.

Panel Cermin Depan Insurans RHB

Adakah anda pemegang insurans motor RHB? Nasib baik, kaca auto AMG adalah salah satu daripada beberapa bengkel yang didaftarkan sebagai panel cermin depan insurans RHB yang sah di Selangor. Setelah melengkapkan borang tuntutan, kami akan menawarkan perkhidmatan terbaik yang selaras dengan polisi insurans cermin depan anda.

Panel Cermin Depan Zurich

Kaca auto AMG adalah bengkel panel cermin depan Zurich General yang dibenarkan dan dipercayai di Selangor. Sama ada anda memerlukan perkhidmatan penukaran atau pembaikan cermin depan di tapak atau memilih perkhidmatan dari pintu ke pintu, pakar kami akan memastikan bahawa perkhidmatan yang kami tawarkan adalah mengikut dasar cermin depan anda.

Car Windscreen Insurance Claims

Dapatkan Tuntutan Insurans Cermin Kereta Anda

Tuntutan insurans cermin depan kereta kini mudah kerana anda perlu mengikuti kami. Kami mempunyai pasukan untuk membimbing anda sebaik sahaja anda membawa dokumen kepada kami. Kami berada di sana untuk memeriksa dokumen dan melakukan semua kertas kerja untuk anda. Kami juga akan mengesahkan kenderaan itu jika anda membawanya ke kemudahan kami. AMG Auto Glass akan menyelesaikan tuntutan insurans dalam masa 1 hingga 2 jam sahaja tanpa sebarang pra-pembayaran.